Miray Yıldırım

Katkıda Bulunanlar

23 Nisan 1999 yılında İstanbul’da doğdum. Spora karşı ilgi duyarak birçok branşı deneyimledim. Rafting branşında Türkiye’de sayısız dereceler elde edip A milli sporcu olarak ülkemi ulusal alanda temsil ettim. 

2021 yılında İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük bölümünü birincilik ile bitirdim. Üniversitede öğrenim gördüğüm yıllarda Spor Gazeteciliği bölümünden yan dal yaparak bilgilerimi yazı ile aktarabilme konusunda kendimi geliştirdim ve bu alanda çalışmalar yaptım. 

Okul hayatım süresince spor bilimi üzerinde araştırmalarda bulundum, çeşitli spor merkezlerinde çalışarak bilgilerimi pekiştirdim. Fitness 2. Kademe, Pilates 1. Kademe antrenörlük belgelerine sahip aynı zamanda 3. Kademe kıdemli tenis antrenörüyüm. 

Bunların dışında uzun yıllar İstanbul Üniversitesi Rafting takımında Kondisyoner olarak görev aldım. Birkaç hafta içersinde 2. Ve 3. Üniversitem olan Spor Yönetimi ve Çocuk gelişimi bölümlerini tamamlayacağım. Sonrasında yüksek lisansa geçiş yaparak öğrenmeye ve gelişmeye devam etmeyi planlıyorum.

Merhaba! Tıklayarak Whatsapp üstünden hızlıca bilgi alabilirsiniz.