Çağatay Akdemir

Diyetisyen & Fizyoterapist

11 Ağustos 1996‘da İstanbul’da doğdum. İstanbul Gelişim Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünü kazandım ve ‘Diyetisyen’ unvanıyla onur öğrencisi olarak mezun oldum . Bölümümde elde ettiğim başarıdan ötürü çift ana dal yapmaya hak kazandım ve Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon bölümünü de okuyarak ‘Fizyoterapist’ unvanıyla mezun oldum . Üniversite birinci sınıftan itibaren çeşitli devlet hastaneleri, özel hastaneler, eğitim ve araştırma hastaneleri, yemek şirketleri ve rehabilitasyon merkezlerinde , çeşitli spor salonlarında gönüllü ve zorunlu stajlarımı yaptım. Uzun süredir sporun içerisindeyim şu anda da aktif olarak Fitness ile ilgilenmekteyim.. 

Hem Diyetisyen hem Fizyoterapist olarak aktif çalışma hayatıma devam etmekteyim. Mezun olduktan sonrasında catering firmasına bağlı mutfak sorumlu diyetisyeni olarak çalıştım . Şuan da İstanbul’da iki ayrı özel klinikte aktif bir şekilde diyetisyen ve fizyoterapist olarak olarak çalışmaktayım. Aynı zamanda Berkay Türkkan Fitness Uzaktan Eğitim Platformunda Sporcu Diyetisyeni olarak hizmet vermekteyim.

Lisans eğitimlerim boyunca ve sonrasında çok sevdiğim iki alanımla ilgili çeşitli sempozyum, kongre, kurs ve toplantılara katıldım.

EĞİTİM & SERTİFİKALAR

Sports Nutrition Weekend (2018)

Eating Psychology Workshop Çalıştayı (2019)

I. National Student Congress Of Health Sciences (2019)

Kanser Ve Beslenme Sempozyumu (2019)

X. Uluslararası Beslenme Ve Diyetetik Kongresi (2021)

Sporcu Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Akademisi (2021)

Merhaba! Tıklayarak Whatsapp üstünden hızlıca bilgi alabilirsiniz.