WHATSAPP

İşbu Gizlilik Politikası (“Politika”), İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü’ne 187814-5 sicil numarası ile kayıtlı “BERKAY FAHRETTİN TÜRKKAN TÜRKKAN SPORTİF DANIŞMANLIK HİZMETLERİ (kısaca “Türkkan Sportif” olarak anılacaktır) tarafından hazırlanmıştır.

Türkkan Sportif olarak anayasal bir hak olarak tanınmış özel hayatın gizliliğine son derece değer vermekte ve kişisel verilerin gizliliği ile güvenliğine hassasiyetle yaklaşmaktayız. Bu anlamda gizliliğinizi korumak ve güvenli bir deneyim sunmak amacıyla aldığımız idari ve teknik tedbirler kapsamında işbu Gizlilik ve Çerez Politikasını hazırlamış olup; kişisel verilerin korunmasında 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) başta olmak üzere ilgili yasal mevzuat ile uluslararası alanda kabul edilen mahremiyet koruma standartlarına uymayı taahhüt etmekteyiz.

İşbu Gizlilik ve Çerez Politikası, https://berkayturkkan.com/ (“Site”) web sitesi, Berkay Türkkan Fitness mobil uygulaması ve sosyal medya hesaplarımız ile diğer çevrimiçi ya da çevrimdışı kanallar ile toplanan ya da iletilen Kişisel Veriler dahil olmak üzere Türkkan Sportif tarafından işlem görmüş tüm verileri kapsamaktadır.

 

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI

Kişisel Veri ile kastedilen, bir gerçek kişiyi belirli veya belirlenebilir kılan her türlü bilgidir. Bu kapsamda adınız, soyadınız, doğum yeri ve tarihi gibi kimlik bilgileriniz, iletişim bilgileriniz, IP adresiniz gibi birçok bilgi kişisel veri sayılmaktadır. 

Türkkan Sportif, KVKK ve kişisel verilerin korunmasına yönelik diğer mevzuat hükümleri kapsamında Veri Sorumlusu sıfatı ile kişisel verilerinizi işleyebilir. Veri Sorumlusu olarak tarafımıza iletilen kişisel verilerinizin korunması amacı ile gerekli idari ve teknik tedbirler alınmaktadır. Söz konusu tedbirler teknolojik gelişmeler ve yasal değişiklikler doğrultusunda sürekli güncellenmekte ve uyarlanmaktadır.

Site’yi ziyaretiniz sırasında tarafımızla paylaşmış olduğunuz kişisel veriler, taleplerinizin yerine getirilmesini sağlamak ve size daha iyi bir hizmet sunmak amacıyla kullanılmaktadır. Bu anlamda kişisel verileriniz tarafınızla iletişime geçmek, Site veya diğer Türkkan Sportif mecralarına erişiminizi sağlamak, tarafınızca yöneltilen soruları cevaplandırmak, önemli bilgilendirmeleri yapmak, hizmet kalitemizi yükseltmek ve Site’nin yönetimini sağlamak başlıca amaçları çerçevesinde kullanılmaktadır.

Verilerinize izinsiz erişim ve verilerinizin izinsiz kullanımını engellemek adına sektör standartlarına uygun önlemler almaktayız. Web sitelerimiz ve online sistemlerimiz üzerinden bilgi alışverişlerinizde kullanıcı olarak gerekli özeni göstermenizi tavsiye ederiz. Aksi takdirde Türkkan Sportif size site içerisinde kullanılan kişisel bilgilerinizin güvenliğine ilişkin veya üçüncü kişiler tarafından bilgilerinizin ele geçirilmesine karşı teminat veremez.

KVKK madde 5 ve 6 hükümleri saklı kalmak kaydı ile onayınız dahilinde elde edilen kişisel verileriniz, Türkkan Sportif tarafından sunulacak hizmetin ifası amacıyla işlenmekte olup kural olarak üçüncü kişilere aktarılmamaktadır. Kural böyle olmakla birlikte, adli ve idari merciiler, kolluk kuvvetleri ve diğer yetkili kamu kurum ve kuruluşlarınca talep edilmesi halinde veya mevzuatın zorunlu kıldığı hallerde kişisel verileriniz bu kuruluşlar ile paylaşılabilecektir.

Kişisel verilerin aktarımına yönelik detaylara Kişisel Verilerin Korunması Politikasından ulaşabilirsiniz.

 

ÇEREZLER (COOKIES)

Çerezler, internet sitelerinin çalışması ve/veya daha etkili bir şekilde çalışarak site sahiplerine bilgi temin edilmesi amacıyla kullanılan ve ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından bilgisayarınıza yerleştirilen küçük metin dosyalarıdır.  Bu dosyalar vasıtası ile IP adresiniz, siteye bağlandığınız bilgisayarın domain adı, siteye bağlanılan tarih, saat ve geçirdiğiniz süre gibi veriler elde edilebilir.

Çerezler, internet sitesini ziyaret eden kullanıcının sabit sürücüsüne yerleştirilerek ziyaretçinin internet tecrübesini zenginleştirir. Web sitesini ziyaret esnasında çerez kullanımını kabul eden ziyaretçilerin kişisel verileri aşağıdaki başlıca amaçlarla işlenebilir:

  • Web sitesi ziyaretçilerinin ilgisini çekebilecek içerikleri göstermek,
  • Web sitesinin yönetimini ve iyileştirilmesini sağlamak,
  • Web sitesi ziyaretçilerinin kimliğini doğrulamak.

Sitemizde kullanılan çerezler ve işlevleri şu şekildedir:

ÇEREZ GRUBU

ÇEREZ ADI

AÇIKLAMA

Google Analytics

_ga, _gid, _gat

Ziyaretçilerin kimliklerini tespit etmeden bilgi toplamak ve web sitesi kullanım istatistiklerini Google'a bildirmek için bir dizi çerez kullanabilir. Google Analytics de kullanıcıları ayırt etmek için kullanabilir.

 

Site ve diğer Türkkan Sportif mecralarında kullanılmasını istemediğiniz çerezleri kaldırabilirsiniz. Bununla birlikte unutmayın ki bu çerezler kaldırıldığı durumda ilgili web sitesi veya uygulamanın işlevselliğini yitirmesine neden olabilirler ve performansı etkilerler. Aşağıdaki linkleri kullanarak çerezleri siteden kaldırabilirsiniz:

ELEKTRONİK İLETİLER ve BÜLTEN

Site’de bulunan e-bülten seçeneği vasıtası ile bizimle iletişim kurmayı talep ettiğiniz takdirde ve Türkkan Sportif mecrasında vereceğiniz diğer iletişim izinleri çerçevesinde, Türkkan Sportif tarafından sunulan hizmetlerin tanıtımı, yeni ürün ve hizmetler hakkında bilgi verilmesi ve faaliyet alanımız kapsamındaki diğer konular hakkında elektronik iletiler almayı kabul etmiş olursunuz. İstediğiniz zaman tarafımızla berkay@berkayturkkan.com mail adresi üzerinden iletişime geçerek söz konusu elektronik iletilerin ve bülten hizmetinin durdurulmasını talep edebilirsiniz.